Om oss

Om oss


Gavin Tanguay Oversetting og språkvasking er et enkeltmannsforetak drevet av Gavin Tanguay som er oppringelig fra New Zealand.


Gavin sitt morsmål er engelsk og hans bakgrunn er innen skriving, markedsføring og nettsider. Han er utdannet som journalist, og har studert norsk ved NTNU. Her i Norge har Gavin fått ord på seg som en erfaren, nøyaktig og dyktig oversetter og korrekturleser med fornøyde kunder som UiT Norges arktiske universitet, Norges arktiske samskipnaden, Norut, NOSO og reiselivsdestinasjoner fra Svalbard i nord til Hedmark i sør.


Gavin sine spesialistområder er reiseliv, utdanning/forskning og arrangement. Han har vært engelskoversetter for de to største arrangement i Tromsø de siste årene, nemlig 46664 Arctic (2005) og Sjakk-OL (2014).


Firmaet holder til i Tromsø men ved hjelp av nettet har vi kunder fra Svalbard i nord til Oslo i sør.


Gavin Tanguay Oversetting og språkvasking fokuserer på verdiskapning for kundene ved å tilby rettferdige, konkurransedyktige timepriser og være effektive i forhold til tidsforbruk. Mange av oppdragene kommer gjennom anbefalinger fra andre kunder. Målet vil alltid være fornøyde kunder og langvarig samarbeid.


Fleksibilitet er også svært viktig. Med store byråer kan det være flere ledd samt ulike oversettere. Gavin gjører alt selv – fra første henvendelse til siste oppfølging! Dette har mange fordeler for deg som kunde, som bedre kommunikasjon, konsekvente (konkrete) resultater og alltid levering innen avtalte frister.

 

Gavin Tanguay Oversetting og språkvasking ser frem til å være din samarbeidspartner for engelske oversettingstjenester.

Lurer du på noe? Ring for en hyggelig prat!


Kontakt


Vi tilbyr:


  • bedriftsoversetting fra norsk til engelsk
  • språkvasking/korrekturlesing av engelsktekster
  • skriving av nye engelske tekster
  • råd om nettsider/brosjyrer rettet mot engelskspråklige kunder

Copyright © All Rights Reserved