Priser

Priser


Gavin Tanguay Oversetting og språkvasking fokuserer på verdiskapning for kundene ved å tilby rettferdige, konkurransedyktige timepriser og være effektive i forhold til tidsforbruk.


Jeg tilbyr uforpliktende skriftlig tilbud og råd så kunden får best mulig resultater til best mulig pris. Vi tilbyr gode rabatter for større oppdrag og faste kunder.

 

Prisen er avhengig av tekstens lengde og innhold, skrivemåte, om det er sammenhengende tekst eller en liste, og om det er mulig å dra nytte av tidligere oversettelser.

 

Hvis du sender teksten via e-post får du et skriftlig og uforpliktende tilbud normalt samme dag. Hvis det lar seg gjøre, så send gjerne en lenke til den aktuelle teksten. Alternativt kan du sende en beskrivelse av oppdraget (antall ord, innhold og leveringsfrist) og få et prisestimat.

 

TA KONTAKT FOR ET GRATIS OG UFORPLIKTENDE TILBUD!


Har dere spørsmål er dere hjertelig velkommen til å ta kontakt. Vi snakkes!


HUSK: Engelsknivået på oversatte tekster gjenspeiler selskapets kvalitet og servicenivå. Hvis språket er dårlig (stave- og grammatiske feil samt ting som er skrevet på en tvetydig måte) kan dette i verste fall føre til tapt inntekt.

Kontakt


Vi tilbyr:


  • oversetting av tekster fra norsk til engelsk
  • språkvasking/korrekturlesing av engelsktekster
  • skriving av nye engelske tekster
  • råd om nettsider/brosjyrer rettet mot engelskspråklige kunder

Et konkret eksempel:


Cruise Nord Norge og Svalbard


www.cnns.no

Copyright © All Rights Reserved