Reiseliv

Reiseliv


Gavin Tanguay Oversetting og språkvasking har levert engelskoversettingstjenester til reiselivsnæringen i mer enn 11 år.

 

Jeg tilbyr både oversetting fra norsk til engelsk, språkvasking av engelsktekster, skriving av nye engelsk tekster samt oppdrag som består av en kombinasjon av disse.

 

Gavin har fornøyde fastkunder i både Finnmark, Troms, Nordland, Nord-Trøndelag, Sør-Trøndelag og Hedmark.

 

Typiske oppdrag for destinasjonsselskap inkluderer nettsidetekster, brosjyrer, infoguider og lignende publikasjoner, produktbeskrivelser og artikler.

 

Jeg tilbyr de samme tjenestene overfor reiselivsbedrifter. Kundene spenner fra overnattingsbedrifter, aktivitetsleverandører og transportselskap til serveringssteder, museer og severdigheter.


Typiske oppdrag for reiselivsbedrifter inkluderer nettsidetekster, brosjyrer, menyer, utstillingstekster, produktbeskrivelser, prislister, nyhetsbrev, gjestinfo, blad og lignende samt artikler.

 

Hvor ønskelig kan Gavin kombinere sine ferdigheter og sin bakgrunn i oversetting, skriving, kommunikasjon og markedsføring for å produsere spennende tekster som skaper begeistring og interesse blant potensielle kunder.

 

Mange av oppdragene kommer gjennom anbefalinger fra andre kunder. Målet vil alltid være fornøyde kunder og et langvarig samarbeid, og enkelte kundeforholdet strekker 10 år tilbake i tid.

 

Fleksibilitet er også svært viktig. Med store byråer kan det være flere ledd og ulike oversettere. Gavin gjører alt selv – fra første henvendelse til siste oppfølging! Dette har mange fordelen for deg som kunder, som bedre kommunikasjon, konsekvente resultater og leveringer innen avtalte frister.

 

HUSK: Engelsktekstene på en nettside eller brosjyre er med på å gjenspeile kvaliteten til bedriften og dermed kan tekster som inneholder mange feil bli kostbare...


Lurer du på noe? Ring for en hyggelig prat!

Kontakt


Vi tilbyr:


  • bedriftsoversetting fra norsk til engelsk
  • språkvasking/korrekturlesing av engelsktekster
  • skriving av nye engelske tekster
  • råd om nettsider/brosjyrer rettet mot engelskspråklige kunder

Et konkret eksempel:


Glød Explorer


www.glodexplorer.no

Copyright © All Rights Reserved